+31 10 808 12 11 info@bricklinq.com

De grote verbouwing

 

Bewoner doorstroom is dé oplossing voor uitdagingen, zoals kostenbesparingen, duurzaamheid en onderhoud.

Maak een afspraakLees meer

Optimaal woongenot

Het verbeteren van een woning en haar woongenot gaan vaak niet een-op-een samen. Door hoge kosten en tijdverlies is voor veel huiseigenaren een verduurzaming of renovatie een stap die moeilijk te maken is. Bricklinq is ervan  overtuigd dat deze acties makkelijker en goedkoper kunnen, door het efficiënt om te gaan met doorstroom van bewoners in een woning. Om ons werkproces mogelijk te maken werken wij in 3 stages: Inventarisatie, strategie en communicatie.

“Zo’n 43 procent van de Nederlandse huiseigenaren is niet van plan om binnen nu en vijf jaar de woning te verduurzamen.”

Nationaal Instituut voor budgetvoorlichting(Nibud)

Inventarisatie

Om een overzicht te krijgen van de doorstroom is het van noodzaak om te inventariseren wat voor gegevens er zijn en waar deze verrijkt kunnen worden.

Strategie

Data wordt vervolgens gebruikt om bewoners te adviseren en stimuleren. Organisaties kunnen hun beleid aanpassen of basis van accurate gegevens.

Communicatie

Communicatieplannen worden uitgevoerd en de bewoner wordt bewust gemaakt van eventuele voordelen die hij/zij kan halen uit doorstromen naar een andere woning. 

Heeft jouw organisatie last van de besproken problemen? Laten we praten

Hoe gaan we aan de slag

Stap 1: Laat wat achter

Vul het formulier in en we nemen binnen 2 dagen contact met je op.

w

Stap 2: Even bellen

We leren je graag beter kennen terwijl wij jouw onduidelijkheden beantwoorden.

Stap 3: Bak koffie

Onder het mum van een bak koffie wordt de huidige problematiek besproken.

Stap 4: Het avontuur

Sluit onze oplossing aan bij jouw situatie? gaan we gaan een succesvolle relatie aan.

Veelgestelde vragen

Wat kost doorstroom advies?

Iedere organisatie is anders met haar interne werkprocessen en in grote, met deze reden maken wij een voorstel op maat. In het voorstel maken wij een contractsduur indicatie in combinatie met ons standaard uur tarief van €125.- 

Hoe lang is een traject?

Verschillend per organisatie is een gemiddeld Doorstroom traject 12 maanden.

Hoe verduurzamen we de woning?

Een woning verduurzamen is een proces die ieder ziet als een uitdaging. Bij Bricklinq zien we deze als een kans, voor zowel ondernemers als voor bewoners. Wij combineren dan ook woningen waar doorstroom heeft plaats gevonden met verduurzamende opties die voor beide rendabel zijn. 

Zijn er succesfactoren?

Elke organisatie is indirect uniek. De aanpak maar ook de uitvoering van het model bepalen het succes. We geloven in onze aanpak en het heeft voorheen al opgeleverd. Wanneer het succes niet volledig is bereikt en nog geen waarde biedt, starten we een nieuw proces.

Wie voert de communicatie uit?

Communicatie is een belangrijk proces in de doorstroom van woningen. bewoners of eigenaren verlaten een woning niet zomaar. Vaak luistert deze groep niet graag naar gemeentes, vastgoedbeheerders of woningcorporaties. Als derde partij adviseren en stimuleren wij deze individuen. Dit kan overigens gedaan worden via ons online portaal.

Wat kost het extra platform?

Mocht je als organisatie niet volledige data tot beschikking hebben bieden wij de oplossing om data te verwerven via ons huidige portaal. De maximale extra kosten van het portaal zijn per jaar €25,- per unit.

Stappen naar meer data 

Iedere organisatie heeft data, echter mogen organisaties deze data niet delen of gebruiken vanwege de AVG. Vanuit dit perspectief is het lastig tot onmogelijk een beleid te maken. Wij helpen met het vergaren van data door middel van ons online platform. 

Over Bricklinq

Bricklinq verzamelt en vergelijkt data. Hierdoor woon jij efficiënter en brengen wij jouw rekening omlaag.

Bellen

+31(0)108081211

Mailen

Info@bricklinq.com

Bezoeken

Stationsplein 45, A4.002 3013AK, Rotterdam

Samen staan we sterker

Bricklinq werkt graag samen met makelaars, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en VVE's voor:

  • Tijd- en geldbesparing
  • Hogere klanttevredenheid
  • Groene, duurzame woningportefeuille
  • Meer taxaties, meer klanten

    Bricklinq is een gedeponeerd handelsmerk. © 2019, alle rechten voorbehouden • KVK: 69560188 | Algemene voorwaarden & Privacy verklaring