Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen

Wil jij meer te weten komen over Bricklinq of wil je gemakkelijk door de vragen van jouw voorgangers lezen? Scroll gerust omlaag!

w

Wat kost Bricklinq?

Bricklinq is gratis voor consumenten. Alleen bedrijven betalen voor de diensten van Bricklinq. Zoek je voor jouw onderneming een inventarisatie, advies of besparing ondersteuning? Dan helpen wij graag. Onze zakelijke afdeling is bereikbaar via zakelijk@bricklinq.com

w

Hoe gaat Bricklinq met mijn gegevens om?

Bricklinq maakt gebruik van Mailchimp, Hubspot en Google voor het opslaan van alle gegevens. Wij geven uw persoonlijke gegevens aan niemand door. Wanneer wij u benaderen voor advies of een besparing is dit altijd vanuit Bricklinq. 

w

Mijn energierekening is erg hoog. Helpt Bricklinq hiermee?

Wij gaan de uitdaging graag aan om te zien of wij voor jou een passend aanbod kunnen vinden. Of we komen met een creatieve oplossing om zelf stroom op te wekken. 

w

Hoe is Bricklinq anders van vereniging eigen huis of andere (online) tools?

Wij zijn geen vereniging met verplicht lidmaatschap, wij rekenen geen kosten voor consumenten maar doen het juist anders. 

Wij zijn van mening dat door bewoners te helpen met inventariseren wij een goed advies kunnen geven dat kan leiden tot besparing. Wil jij verduurzamen of zoek je een nieuwe woning dan moet je weten wie te bellen. Wij weten wie en koppelen je graag.

w

Hoe verdient Bricklinq haar geld?

Bricklinq verdient wanneer u als consument bespaart. Wij ontvangen van toeleveranciers administratiekosten en support fees voor het matchen van hun aanbod met de best matchende consumenten. Tenslotte is ons doel elke bewoner het beste te helpen in optimaal wooncomfort. 

w

Hoe vaak mag ik een email of telefoontje van Bricklinq verwachten?

Uw tijd en onze tijd zijn schaars, daarom zetten wij deze graag goed in. Wij zoeken op basis van de door u verstrekte informatie naar oplossingen en besparingen voor u. Alleen als wij een echte match zien zullen wij u benaderen. Daarnaast proberen wij u maandelijks op de hoogte te houden van nieuwe informatie en aankomende regelgeving en oplossingen. 

w

Hoeveel gaat Bricklinq mij helpen besparen?

Dit ligt geheel aan uw huidige situatie. Wij zijn geen bel bureau die u dagelijks benaderd. Wij kijken alleen naar echte oplossingen en echte besparingen. Dit kan in tijd en geld zijn. 

Uit ervaring weten wij dat Bricklinq u minimaal €250,- per jaar helpt te besparen. Maar dit kan een veelvoud worden wanneer u uw woning gaat verduurzamen of wij uw vaste lasten kunnen inventariseren en matchen met het beste aanbod specifiek voor u.