Selecteer een pagina

Samen slimmer wonen, wij zijn Bricklinq

Het team van Bricklinq is opgebouwd uit experts met een gemeenschappelijke interesse voor onroerend goed. Deze kennis willen wij inzetten om de woningmarkt radicaal te veranderen.

Weg naar verandering

De woningmarkt is drastisch toe aan verandering. Met expertise uit zowel de makelaardij als woningadvies te bundelen met een digitale omgeving realiseren wij beter inzicht, beter advies en besparen wij tijd, geld en irritatie. Door gegevens beter te kunnen registreren, werkzaamheden beter vast te leggen en communicatie tussen alle partijen te optimaliseren kunnen we jou de beste aanbiedingen doen en de beste tips geven.

Aantal Woningcorporaties

Aantal VVE's

Woningen in Nederland (in Mil)

%

Aantal huurwoningen

Even kort over ons

Ondernemerschap zit in ons DNA. Sinds 2011 werken wij onafhankelijk voor verschillende partijen om hun  uitdagingen om te zetten in oplossingen. Bricklinq is gefocust op resultaat voor haar klanten. Dat maakt ons uniek. Wij leveren geen onnodige powerpoints of uitgebreide verslagen. Wij doen alleen de acties waar onze klanten blij van worden.

 

Jij bent onze klant

De woningmarkt kent vele spelers. Van toeleveranciers op het vlak van energie en onderhoud tot financiers van de woningen, allen hebben hun specifieke uitdagingen. Wij lossen deze uitdagingen op.